Πολιτική Επιστροφών

Είμαστε βέβαιοι ότι θα μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από τις αγορές σας καθώς πριν την αποστολή των προϊόντων μας γίνεται επανέλεγχος για τυχόν φθορές ή ελαττώματα. Σε κάθε αγορά μέσω internet ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα (βάση νόμου 4177/2013 ΦΕΚ 173 Α’/8-8-2013 μέρος β άρθρο 9), να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών επιστρέφοντας το αγαθό στην αρχική του κατάσταση-συσκευασία χωρίς να επιβαρύνεται με οποιαδήποτε δαπάνη, εκτός από τα έξοδα επιστροφής.

Το προϊόν προς επιστροφή, θα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, και να βρίσκετε σε άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, τόσο το ίδιο, όσο και τα υλικά συσκευασίας του και οι ειδικές σημάνσεις του (ετικέτα, καρτελάκια, οδηγίες). Τοποθετήστε το προϊόν και τα υλικά συσκευασίας του κατασκευαστή σε επιπλέον συσκευασία ή περιτύλιγμα, ώστε να είναι προστατευμένα από τυχόν φθορές κατά την επιστροφή. Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό, οι επιστροφές θα πρέπει να γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών όπου παραλάβατε το προϊόν. Προϊόντα σε τιμή προσφοράς και προϊόντα κατόπιν παραγγελίας, δεν επιστρέφονται. Το ποσό της αντικατάστασης / επιστροφής θα ισχύει σύμφωνα με τις υπάρχουσες τιμές, τη στιγμή που έγινε η παραλαβή από εμάς. Ένα ποσοστό 20% θα αφαιρείτε εάν το προϊόν επιστρέψει με κατεστραμμένη συσκευασία.

Πριν από οποιαδήποτε επιστροφή θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της εταιρίας μας +30 210 7711605, ώστε να μας ενημερώσετε. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον σταλθούν με την εταιρεία ταχυμεταφορών όπου παραλάβατε το προϊόν στην διεύθυνση: Φωκίδος 51, Αθήνα 11527.

Παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες για τις επιστροφές. Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές οι επιστροφές εάν δεν πληρούνται τα παραπάνω.

DIGITAL ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ {end_date} ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ