Τρόποι Αποστολής

Για αποστολές εντός του νομού Αττικής η παράδοση γίνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας, με τους διανομείς μας ή με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας.

Για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα η παράδοση γίνεται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες  από την ημέρα της παραγγελίας σας με συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία στο χώρο σας.
Οι αποστολές για ογκώδη ή βαριά αντικείμενα με μεταφορική εταιρεία γίνονται επί πεζοδρομίου. Αν βρίσκεστε σε όροφο ή σε δυσπρόσιτο σημείο και επιθυμείτε διαφορετικό τρόπο παράδοσης, υπάρχει επιπλέον χρέωση η οποία επιβαρύνει τον παραλήπτη σε συνεννόηση με τη μεταφορική εταιρεία και τον οδηγό που σας παραδίδει τα πράγματα.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται σε λόγους άλλους όπως π.χ. απεργίες, κλείσιμο οδικών αρτηριών, κακοκαιρία, κλπ.

Το κόστος μεταφορικών εξαρτάται από την περιοχή, τον όγκο και το βάρος του προϊόντος. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας θα ενημερωθείτε ακριβώς για το κόστος και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής.

DIGITAL ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ {end_date} ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ